Wijnfestival Chateau voor Buren 27 augustus

Wijnfestival Chateau voor Buren 27 augustus

Op zondag 27 augustus wordt het wijnfestival bij Chateau voor Buren een ware oase voor wijnliefhebbers. En temidden van al het wijnplezier, kunnen we met opwinding aankondigen dat Süd Tirolse Wijnen er trots bij zijn met het uitgebreide assortiment aan exclusieve en unieke wijnen. 

Als je op zoek bent naar een unieke smaakbeleving, dan zijn de Süd Tirolse Wijnen een absolute must. Gelegen in het schilderachtige landschap van de Italiaanse Alpen, gedijen de wijngaarden van Süd Tirol op de meest idyllische locaties. De combinatie van een gunstig klimaat en een rijke bodem geeft de wijnen hun onmiskenbare karakter en kwaliteit.

Van fruitige en verfrissende witte wijnen tot volle en krachtige rode wijnen - Süd Tirol heeft voor elk wat wils. Proef de harmonie van smaken die deze wijnen zo bijzonder maken, en laat je betoveren door hun elegantie.

Of je nu een doorgewinterde wijnkenner bent of gewoon op zoek bent naar een heerlijk glas om van te genieten, onze Süd Tirolse Wijnen hebben voor elk wat wils. Mis deze kans niet om de betoverende wereld van Süd Tirolse wijnen te ontdekken op het wijnfestival Chateau voor Buren op zondag 27 augustus.

We kijken ernaar uit je daar te zien en je te laten genieten van onze passie in elke slok!

Voor een ticket en meer informatie over Chateau voor Buren vind je hier: https://www.burenstad.nl/site/chateau-voor-buren

Terug naar blog