Süd Tirolse Wijnen is ontstaan vanuit een diepgaande liefde voor Noord-Italië, diens fenomenale landschappen, gastvrije bewoners en heerlijke eten. Als één van de mooiste regio’s van de Italiaans Alpen, herbergt Südtirol tevens ruim 150 wijngaarden. Deze genieten echter niet dezelfde naamsbekendheid, zoals vele anderen in de rest van Italië.

Gedurende onze vele verblijven hebben we het geluk gehad om kennis te mogen maken met de vele fantastische wijnsoorten die hier gecreëerd worden.Zodoende werd onze reeds bestaande passie voor wijn vergroot en daarmee ook het verlangen om deze wijnen verkrijgbaar te maken in Nederland.

Ons doel is niet alleen om deze wijnen aan te kunnen bieden in Nederland, maar zeker ook het op de kaart zetten van de minder bekende wijnboeren uit deze streek. Hierbij vinden we het belangrijk om de boeren te bezoeken en de wijnen in te kopen voor een eerlijke prijs.

Laat je meevoeren door de heerlijke smaken die zijn voortgekomen uit het bergachtige landschap van Noord-Italië. Ontdek ze hier bij Süd Tirolse Wijnen.

Cees en Steven Gietelink